Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sasiauris, skiriantis Sicilija nuo Italijos,
Prancuzu kompozitorius, pianistas, vargonininkas, dirigentas, rasytojas, operos "Samsonas ir Dalila", baletu, kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
Kokios Jungtinems Tautoms priklausancios salies veliavos uzpakaline dalis skiriasi nuo priekines,
Valdzios organas Rusijoje,
Zmoniu elgesi apsprendziancios istoriskai susiklosciusios pastovios socialines nuostatos, tautos kulturos dalis,
Vasaros g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Žaliašilio g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Žvejų g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l spanguolių 1,5 kg cukraus 500 g obuolių Vanilinio cukraus
Gaminimas: Spanguoles sumalkite mėsmale. Dėkite nuluptus ir mažais kubeliais pjaustytus obuolius. Berkite cukrų ir
gerai išmaišykite. Palikite keleta dienų. Retsykiais pamaišykite, kad obuoliai prisigertų spanguolių sulčių. Paskui užberkite vanilinio cukraus ir supilstykite uogienę į karštus stiklainius (tiks ir moliniai indai). Dėti juos 2 valandoms į šiltą krosnį ar orkaitę, kad apžiūtų. Išėmę sandariai
uždarykite. Uogienę laikyti vėsioje vietoje.
|
|
|
|
|