Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Agluonų k., Akmenės r. sav.,
Dvaro g., Agluonų k., Akmenės r. sav.,
Kaštonų g., Agluonų k., Akmenės r. sav.,
Kirgaus g., Agluonų k., Akmenės r. sav.,
Parko g., Agluonų k., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 žiedinis kopūstas 100 g fermentinio sūrio truputis salotų lapų petražolės 200 g majonezo 50 g graikinių riešutų 2 šaukštai baltojo
vyno pipirai
Gaminimas: Žiedinį kopūstą padaliname į nedideles kekeles ir 10 minučių palaikome pasūdytame vandenyje. Po to 10 min. verdame kitame (irgi pasūdytame) vandenyje. Padažui susmulkiname graikinius riešutus bei petražoles ir suberiame juos į majonezą. Supilame
vyną, pabarstome druska bei pipirais ir gerai išmaišome. Žiedinius kopūstus patiekiame salotų lapais išklotoje lėkštėje, apibarstytus fermentinio sūrio gabaliukais ir užpiltus padažu. Šį patiekalą galime valgyti ir šiltą. Tuomet prieš patiekdami jį pašildome mikrobangų
krosnelėje. Tokiu atveju į lėkštę nereikia dėti salotų.
|
|
|
|
|