Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg žiedinių kopūstų
6 raudonos paprikos
6 morkos
1 svogūno galva
2 česnako skiltelės
1 šaukštas druskos
0,5 šaukšto cukraus
3 šaukštai acto
6 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis susmulkintos kalendros ar petražolių


Gaminimas:
Į verdantį vandenį įberiame druskos ir cukraus.
Sudedame žiedinius kopūstus ir verdame apie 5-8 minutes. Po to išgriebiame ir nusausiname. Žiedinius kopūstus pasmulkiname, išskaidydami į daugiau žiedynų.
Morkas, svogūną, paprikas ir česnaką supjaustome ir pakepiname aliejuje 4 minutes.
Žiedinius kopūstus sumaišome su pakepintomis daržovėmis. Salotas paskaniname prieskoniais, žalumynais ir padažu (actu ir aliejumi).
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg žiedinių kopūstų
60 ml obuolių sulčių
1 nedidelis raudonas svogūnas
1 šaukštelis garstyčių
120 ml alyvuogių aliejaus
2 šaukštai kaparėlių
2 šaukštai kapotų petražolių
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Žiedinius kopūstus sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 5 minutes. Po to išskirstykite smulkesniais žiedynais.
Sukapokite svogūną.
Išmaišykite obuolių sultis su garstyčiomis, aliejumi, kaparėliais, petražolėmis ir prieskoniais.
Žiedinius kopūstus sumaišyti su svogūnais ir padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai