Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g konservuoti žirneliai
150 gdešros
1 šaukštelissviesto
1 šaukštelis aliejaus
Druska, truputis


Gaminimas:
Žirneliai 10 min. pavirinami ir nusunkiami.
Dešra supjaustoma apie 0,5 cm storio griežinėliais ir apkepinama aliejuje.
Kai dešros krašteliai užsiraitys — pasidarys nelyginant dubenėliai, į juos įdedama žirnelių, sviesto ir dar truputį palaikoma keptuvėje.
Tinka su burokėlių salotomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g žirnelių
1 mėlynas svogūnas
2 skiltelės česnako
1 šaukštas majonezo
Druskos


Gaminimas:
Svogūną ir česnaką susmulkinti, sudėti žirnelius. Uždėti majonezo ir druskos. Viską išmaišyti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai