Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 saujos žirnių;
2 bulvės;
1 morka;
1 svogūnas;
1 kubelis grybų sultinio;
1 saujelė smulkintų petražolių;
keletas gabaliukų vištienos su kauliukais;
1 šaukštas vegetos;

Gaminimas:
Žirnius prieš verdant dviems valandoms pamerkti. Bulves ir morkas pjaustyti smulkiais kubeliais. Pirmiausia virti vištieną ir ryžius su visais prieskoniais. Tada dėti visą nepjaustytą nuluptą svogūną, morkas ir bulves. Virti apie 20 minučių. Išvirus sriubą, išgriebti svogūną ir įberti smulkintų petražolių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 įpakavimas šaldytų žirnių,
3 vnt bulvių,
1 vnt paprikos,
2 l vištienos sultinio (jau paskaninto druska bei pipirais),
200 gr vištienos faršo.


Gaminimas:
Į verdantį sultinį sudedam kubeliais supjaustytas bulves, faršą gabaliukais. Verdame kol bulvės bus pusiau išvirusios. Tuomet sudedame šaldytus žirnelius bei juostelemis supjaustytas paprikas. Verdame iki bulves išvirs. Pagardiname grietinė.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai