Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viso pasaulio valdymas,
Augalai ir gyvunai, pvz., paprastoji nendre, rudoji ziurke, paplite visame arba beveik visame pasaulyje,
Pramoginis sokis, sudarytas is valso, polkos, mazurkos, kadrilio figuru; sokamas poromis, turi humoristiniu zaidimo elementu,
Iskastiniai ropliai, gyvene nuo vid. karbono iki triaso pabaigos,
Karnienos plausu kotonizavimo produktas, verpiamas vienas arba sumaisytas su medvilne ir Vilnomis,
Gėlių g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Girelės g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Girios g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
J. Biliūno g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė žirnių 3 mažos bulvės 1 morka 1 raudonoji paprika 1 salieras krapai (arba petražolės) 2 kubeliai daržovių sultinio kiaulienos
šonkauliukai
Gaminimas: Išbrinkytus žirnius supilti į sultinį ir pavirti apie 15 min. Tada sudėti smulkiais kubeliais supjaustytas bulves, papriką, salierą, tarkuotą morką, šonkauliukus ir virti viską kartu dar kokia 30min., kol viskas suvirs, kad būtų truputį tirštesnė
sriuba. Patiekti su grietine ir skrebučiu, papuošti krapais arba petražolėmis. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l vandens 1 stiklinė šviežių ar šaldytų žirnių 3 morkų 1 šaukšto sviesto 0,5 stiklinės ryžių 2 sultinio kubeliai 1 pundelis kapotų krapų Druskos - pagal
skonį
Gaminimas: Užvirti vandenį, ištirpinti sultinio kubelius. Suberti griežinėliais ar kubeliais pjaustytas ir šiek tiek svieste apkepintas morkas. Kiek pavirus sukrėsti nuplautus ryžius, suberti žirnelius. Dar vėliau - kubeliais pjaustytas bulves, Pagardinti kapotais krapais,
jei reikia, dar pasūdyti ir įdėti mėgstamų sriubos prieskonių. Patiekiant užpilti pienu ar grietinėle. Skanaus!
|
|
|
|
|