Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 jūros lydekos 1 morka 300 g žuvies sultinio 20 g želatinos žalumynai
Gaminimas: Žuvį nuvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje ant mažos ugnies. Morką irgi išverdame
(galima virti kartu su žuvimi). Želatiną užpilame šaltu virintu vandeniu, išbrinkiname ir ištirpinę supilame į žuvies sultinį. Išvirusią žuvį atskiriame nuo kaulų ir nulupame jai odą. Tuomet žuvį ir morką supjaustome lazdelėmis. Į formeles įpilame truputį sultinio su želatina,
užšaldome, dedame krapų šakelę, susmulkintą žuvį, morką ir vėl užpilame sultiniu. Kai drebučiai sustingsta, išimame iš formelių, sudedame į lėkštę ir papuošiame žalumynais.
|
|
|
|
|