Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g žuvies filė (ešerys, menkė ir kt.)
400 g batono
200 g svogūnų
500 ml pieno
150 g fermentinio sūrio
2 šaukštų majonezo
Žalumynai (pagal skonį)
Santa Maria druska ir pipirai (pagal skonį)
Augalinis aliejus (truputį)


Gaminimas:
Smulkiai supjaustome svogūnus, žalumynus (aš turėjau krapų), o po to ir žuvies filė.
Sūrį sutarkuojame.
Žuvį sumaišome su svogūnais, prieskoniais ir žalumynais.
Batoną supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir kiekvieną iš jų pamirkome piene. Sudedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Kiekvieną griežinėlio vidurį paspaudžiame ranka, kad gautųsi įdubimas ir tilptų įdaras. Pridedame žuvies, viršų aptepame majonezu, apibarstome sūriu ir kepame 40-45 minutes. Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai