Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g menkės filė
600 ml pieno
1 svogūnas
1 žiupsnelis žuvų prieskonių
100 g miltų
700 g bulvių
1 žiupsnelis druskos
5 v. š. majonezo
1 šaukštas smulkintų petražolių
2 kiaušiniai
175 g maltų džiūvėsėlių
0,5 stiklinės aliejaus


Gaminimas:
Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Virti apie 20 min., bent per pusę perpjautas bulves. Žuvis nuplaukite, pabarstykite prieskoniais. Užvirinkite pieną, sudėkite žuvis ir virkite 5-10 minučių. Išimkite ir susmulkinkite. Virtas bulves sutrinkite, į jas sudėkite smulkintą žuvį, smulkiai pjaustytą svogūną.
Nepamirškite sudėti majonezą, įberkite petražolių bei įmušti ir įmaišyti 1 kiaušinį. Gerai išmaišykite ir padarykite maltinukus. Apvoliokite miltuose, pamirkykite plaktame kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 minutes.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai