Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g menkės filė 600 ml pieno 1 svogūnas 1 žiupsnelis žuvų prieskonių 100 g miltų 700 g bulvių 1 žiupsnelis druskos 5 v. š. majonezo 1 šaukštas smulkintų petražolių 2
kiaušiniai 175 g maltų džiūvėsėlių 0,5 stiklinės aliejaus
Gaminimas: Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Virti apie 20 min., bent per pusę perpjautas bulves. Žuvis nuplaukite, pabarstykite prieskoniais. Užvirinkite pieną, sudėkite žuvis ir virkite 5-10 minučių.
Išimkite ir susmulkinkite. Virtas bulves sutrinkite, į jas sudėkite smulkintą žuvį, smulkiai pjaustytą svogūną. Nepamirškite sudėti majonezą, įberkite petražolių bei įmušti ir įmaišyti 1 kiaušinį. Gerai išmaišykite ir padarykite maltinukus. Apvoliokite miltuose, pamirkykite plaktame kiaušinyje,
tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 minutes.
|
|
|
|
|