Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 svogūnas
2 v. š. sviesto
700 g upėtakių filė
80 g baltos duonos be plutelės
1 kiaušinis
1 a. š. jūros druskos
 0,5 a. š. baltųjų pipirų
žiupsnelis maltų muskatų žiedų
350 ml grietinėlės
krapų


Gaminimas:
Svogūną nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol suminkštės. Išimti upėtakių ašakas. Žuvį supjaustyti kubeliais.
Duoną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su svogūno bei žuvies kubeliais, įmušti kiaušinį ir pagardinti prieskoniais. Sukrėsti grietinėlę, gerai išmaišyti ir palikti šaltai.
Mišinį gerai išmaišyti, viską sukrėsti į formą. Formą uždengti dangčiu, įstatyti į indą su karštu vandeniu (kad apsemtų 3/4 formos) ir virti. Išvirusį ir atvėsusį paštetą apibarstyti kapotais krapais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai