Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas vadinama "vilko saule",
Kiausinio trynys, actas, aliejus, garstycios, cukrus, druska. Kas visa tai,
Koki metala simbolizuoja Menulis alchemijoje,
Kokia salis vadinosi Nyderlandu Indija,
Kokia valstybe sudare Cisleitanija ir Transleitanija,
Šakališkių 12-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 13-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 14-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 16-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 18-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g žuvų filė 150 ml grietinėlės 3 kiaušinių 50 g špinatų 50 g žiedinių kopūstų 100 g morkų Augalinio aliejaus (kepimui) Druskos
Gaminimas: Į 3
indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į
kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Forma padengti folija ir kepti 150 °C temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie
15-20 minučių.
|
|
|
|
|