Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Neries g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Pakalnės g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Pakrantės g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Pievų g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Piliakalnio g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žuvies 40 gr rūkytų lašinių 2 riekės batono 0,5 stiklinės pieno 2 svogūnai 3 virti
kiaušiniai Actas Muskatas Druska Petražolės Džiuvėsėliai
Gaminimas: Nuvalyta žuvis (be kaulų) sumalama kartu su piene išmirkytu batonu. Į masę įberiama smulkiai supjaustytų svogūnų, spirgintų lašinių, smulkiai sukapotų petražolių, druskos. Viskas išminkoma.
Kekso forma ištepama riebalais, išbarstoma džiūvėsėliais. Pusė masės sukrečiama į formą, ant jos suberiami smulkiai supjaustyti kiaušiniai ir uždengiama likusia mase. Viršus palaistomas riebalais. Kepamas orkaitėje 1 val. Iškepęs kepsnys išverčiamas ant lėkštės ir atšaldomas. Tiekiamas papuoštas
virtomis daržovėmis, petražolėmis.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 2 stiklinių miltų 1 a.š. cukraus 3 v.š. aliejaus 3 kiaušinių 0,75 stiklinės pieno 7g mielių, sausų Įdarui: 600 g žuvies filė 100 g svogūnų 2 v.š
aliejaus Druskos ir pipirų
Gaminimas: Užmaišyti mielinė tešlą ir palikti kol pakils. Žuvies filė ir svogūną smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su prieskoniais ir aliejumi. Tešla padalinti į dvį dalis ( vieną dalį kiek didesnę už kitą). Didesnę dalį iškočioti
storiau. Ant tešlos sudėti įdarą. Viršutinį sluoksnį tešlos iškočioti kiek ploniau nei apatinį. Uždengti įdarą ir gerai sulipdyti kraštus. Tešlą subadyti šakute kad pyragas galėtu "kvėpuoti". Sutepti kiaušiniu. Kepti 45min 170°C temperatūroje Galima valgyti tiek
šaltą, tiek karštą
|
|
|
|
|