Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g karšto rūkymo žuvies
500 ml konservuotų žalių žirnelių
1 svogūnas
100 g majonezo
2 kietai virti kiaušiniai
druskos, maltų pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Žuvį atskirti nuo kaulų ir sutrupinti mažais gabaliukais. Svogūną smulkiai supjaustyti. Į indą suberti žalius žirnelius, žuvį, susmulkintą svogūną, pagardinti druska ir pipirais, įdėti majonezo ir išmaišyti. Ant viršaus sudėti susmulkintus virtus kiaušinius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 rūkyta arba kepta žuvis (menkė, skumbrė ir pan.)
4 kietai išvirti kiaušiniai
100 g džiovintų grybų
2 svogūnai
1 didelė morka
40 g graikinių riešutų
60 g majonezo


Gaminimas:
Išdarinėkite žuvį: nuimkite nuo kaulo.
Supjaustykite kiaušinius, svogūnus, morkas, riešutus.
Morkas ir svogūnus pakepinkite keptuvėje. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir kepinkite apie 3-4 minutes.
Viską išmaišykite.
Prieskonių dėkite pagal skonį.
Salotas išmaišykite su majonezu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai