Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g žuvies filė (bet kokios)
500 g brokolių
200 g grybų
1 vidutinis svogūnas
100 g grietinės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
1 sauja krapų, svogūnų laiškų (pasirinktinai)
Prieskonių pagal skonį


Gaminimas:
Brokolius sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirti 5 minutes. Sultinį nupilti į indelį, jo dar reikės.
Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Svogūną sukapoti ir pakepinti alyvuogių aliejuje. Grybus taip pat galima pakepinti, bet nebūtina.
Brokolius, žuvies gabaliukus, grybus ir pakepintą svogūną sudėti į puodą ar gilią keptuvę. Viską atsargiai išmaišyti su prieskoniais, žalumynais ir citrinos sultimis.
Sultinį išmaišyti su grietine ir supilti į keptuvę. Virti ant vidutinio kaitrumo ugnies bent 10 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai