Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 kiaušiniai
5 šaukštai pieno
1 šaukštas miltų
druska
pipirai
8 gabalėliai keptų marinuotų strimėlių
3 stiklinės žuvies sultinio
2,5 šaukšto želatinos
0,5 indelio konservuotų kukurūzų
1 virta morka
1 stiklinė šaldytų arba konservuotų žirnelių
svogūnų laiškai
aliejus kepimui

Gaminimas:
1 stiklinėje šalto žuvies sultinio išbrinkiname želatiną.
Iš kiaušinių, pieno ir miltų, pabarstę druska ir pipirais, iškepame omletą.
Jį atvėsiname ir supjaustome juostelėmis.
Šaldytus žirnelius apverdame pasūdytame vandenyje, morką supjaustome kubeliais.
Ištirpintą želatiną sumaišome su likusiu sultiniu, paskaniname keliais šaukštais marinato nuo strimėlių.
Į formą įpilame dalį sultinio.
Kai jis pradeda stingti, sudedame strimėlių gabaliukus, susuktus į omleto juosteles ir susmeigtus mediniais pagaliukais. Šaldome, kol drebučiai visiškai sustingsta.
Ištraukiame pagaliukus.
Tada nedidelėmis dalimis pilame sultinio su želatina, sudedame svogūnų laiškus, žirnelius, kukurūzus ir morkas.
Supilame paskutinę sultinio dalį ir laikome šaltai, kol drebučiai sustingsta.
Prie drebučių tinka įvairūs majonezo padažai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai