Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 kg šaldytų jūros lydekų
2 riekelės batono
2 kiaušiniai
1 svogūnas
2 virta morka
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
2 šaukštai krakmolo
druska
pipirai
muskatai

Gaminimas:
Iš žuvies išrenkame kaulus, nulupame odą.
Žuvį sumalame kartu su piene arba sultinyje išmirkytu batonu, su svieste pakeptu svogūnu ir virta morka.
Į šią masę įmušame kiaušinius, suberiame miltus, krakmolą, prieskonius ir gerai išminkome.
Žuvies masę suformuojame kaip vyniotinį, dedame ant folijos, suvyniojame, apsukame marle, užrišame galus, dedame į verdantį vandenį su druska bei prieskoniais ir verdame ant mažos ugnies atidengtame puode 10 - 15 min.
Atvėsiname puode.
Patiekiame šaltą, ant svogūnų laiškų, užpilame majonezu su čiliu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai