Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ateities g., Voveriškių k., Šiaulių r. sav.,
Beržų g., Voveriškių k., Šiaulių r. sav.,
Boružės g., Voveriškių k., Šiaulių r. sav.,
Guobų g., Voveriškių k., Šiaulių r. sav.,
Margelių g., Voveriškių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jūros lydekų 200 g svogūnų 100 g bandelės arba pyrago 50 g pieno 50 g pieno 5 kiaušinių tryniai
Gaminimas: Žuvies filė nuimti nuo kaulų, sumalti su piene mirkytu pyragu
ir su aliejumi pakepintais svogūnais. Iš kiaušinių trynių, išplaktų su pienu ir druska, iškepti omletą. Žuvies masę pagardinti prieskoniais ir 1 cm sluoksniu iškloti ant celofano, ant viršaus dėti omletą ir suvyniojus, apsukti celofanu, surišti ir virti sultinyje, išvirtame iš žuvies kaulų
ir prieskonių, maždaug 1 val. Išėmus iš sultinio, vyniotinį lengvai paslėgti.
|
|
|
|
|