Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Priezastis, del kurios negalima vartoti tam tikro vaisto ar taikyti gydymo metodo,
Architekturos ir dailes XVII - XVIII a. stilius. budinga puosnus dekoratyvumas, gausi smulki ornamentika, kriaukles motyvas,
Agatos kristi detektyviniu romanu personazo puaro vardas,
Periodiskas menulio skriejimo aplink zeme greicio pokytis, kuri sukelia saules trikdymai,
Tikimybe, galejimas ka nors isigyti, laimeti,
Žuvų g., Šakių k., Kauno r. sav.,
Vingio g., Šančių k., Kauno r. sav.,
Abrikosų g., Šatijų k., Kauno r. sav.,
Agrastų g., Šatijų k., Kauno r. sav.,
Bebrų g., Šatijų k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jūros lydekų 200 g svogūnų 100 g bandelės arba pyrago 50 g pieno 50 g pieno 5 kiaušinių tryniai
Gaminimas: Žuvies filė nuimti nuo kaulų, sumalti su piene mirkytu pyragu
ir su aliejumi pakepintais svogūnais. Iš kiaušinių trynių, išplaktų su pienu ir druska, iškepti omletą. Žuvies masę pagardinti prieskoniais ir 1 cm sluoksniu iškloti ant celofano, ant viršaus dėti omletą ir suvyniojus, apsukti celofanu, surišti ir virti sultinyje, išvirtame iš žuvies kaulų
ir prieskonių, maždaug 1 val. Išėmus iš sultinio, vyniotinį lengvai paslėgti.
|
|
|
|
|