Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Grūdų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jūros lydekų 200 g svogūnų 100 g bandelės arba pyrago 50 g pieno 50 g pieno 5 kiaušinių tryniai
Gaminimas: Žuvies filė nuimti nuo kaulų, sumalti su piene mirkytu pyragu
ir su aliejumi pakepintais svogūnais. Iš kiaušinių trynių, išplaktų su pienu ir druska, iškepti omletą. Žuvies masę pagardinti prieskoniais ir 1 cm sluoksniu iškloti ant celofano, ant viršaus dėti omletą ir suvyniojus, apsukti celofanu, surišti ir virti sultinyje, išvirtame iš žuvies kaulų
ir prieskonių, maždaug 1 val. Išėmus iš sultinio, vyniotinį lengvai paslėgti.
|
|
|
|
|