Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 4-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 5-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Šaltinėlio 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Šaltinėlio 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai želatinos ~ 1 l vandens 500 g žuvies filė 1 svogūnas 1 petražolės šaknis ar šakelė 1 paprika 1 morka (nebūtinai) Druskos pagal skonį
Gaminimas: 2
šaukštus želatinos užpilkite 200 ml vandens ir palikite, kad išbrinktų. Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabaliukais ir užpilti 750 ml vandens. Į puodą su žuvimi sudėti sukapotą svogūną, petražolę, galima diėti paprikos ir morkų griežinėlių. Nepamirškite įmaišyti druskos. Virkite apie
15-20 minučių. Po to įmaišykite želatiną. Maišykite, kol želatina ištirpsta. Supilstykite į indelius. Kai pravės iki kambario temperatūros, palikite šaldytuve, kad sustingtų. Vietoj žuvies galima dėti vištienos filė, avienos, jautienos ar kiaulienos. Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Drebučiams: 500 g žuvies (bet kokios, pagal skonį) 200 g svogūnų 150 g morkų 15 g želatinos 3 lauro lapai 5 kvapieji pipirai 5 gvazdikėliai Druska Papuošimui: 1 virtas
kiaušinis Žalumynai Spanguolės Konservuoti žirniai Citrina
Gaminimas: Svogūnus stambiai supjaustome, o morkas - griežinėliais. Užpilame želatiną 150 ml šalto vandens ir paliekame 1 valandai. Žuvį supjaustome dideliais gabalais ir sudedame į puodą. Užpilame 1
litru vandens, sudedame daržoves, prieskonius ir verdame apie 1 valandą. Puodą kuriame brinkinome želatiną, pripildome žuvies sultinio (jo lieka nuo virtos žuvies) dedame ant nedidelės kaitros ugnies. Maišome, kol ištirpsta. Po to nukeliame nuo ugnies. Į indelius, kuriuos šaldysime žuvies
drebučius, sudedame papuošimus. Tinka virti kiaušiniai, konservuoti žirneliai, spanguolės, virtos morkos, žalumynai ir pan. Žuvį atskiriame nuo kaulo, susmulkiname ir sudedame į indelius. Užpilame likusiu sultiniu (su tirpinta želatina). Indelius su drebučiais laikome šaldytuve apie 3-4
valandas. Skanaus :-)
|
|
|
|
|