Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 kg ešerio filė
2-3 virtos morkos
1-2 virti kiaušiniai
1 svogūnas
2 lauro lapai
Santa Maria juodieji pipirai - pagal skonį
Santa Maria duska - pagal skonį
2 šaukštai želatinos
2 litrai vandens
Žalumynų - truputį


Gaminimas:
Į puodą sudėkite žuvies filė (supjaustytą nedideliais gabaliukais), įberkite prieskonių, sudėkite lauro lapelius ir smulkintą svogūną. Virkite apie 10-15 minučių. Žuvį išgriebkite ir sudėkite į indus, kuriuose šaldysite, o sultinį atsidėkite. Iš sultinio išimkite lauro lapelius ir svogūną.
Į sultinį įmaišykite ištirpintą želatiną (100 ml vandens).
Pilkite sultinio ant žuvies, kad tik vos vos apsemtų.
Ant žuvies sudėkite morkų griežinėlius, jei norite - marinuotų agurkėlių gabaliukų, kiaušinio griežinėlius ir žalumynus. Viską užpilkite likusiu sultiniu.
Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai