Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilo 4-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Šilo 5-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Šilo 6-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Šilo 7-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Šilo 8-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g šaldytų jūros lydekų filė (5 gabalėliai) 6 vidutinio dydžio morkos 2 svogūnai 1/4 stiklinės aliejaus 1/4 stiklinės vandens 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas cinamono
(Cinamonas) 1 citrinos sultys miltų žuvies gabalėliams apvolioti žuvies prieskonių 3 marinuoti agurkai žalios petražolės šakelė
Gaminimas: Atšildome jūros lydekų filė, įtriname žuvies prieskoniais ir laikome 1 val. Tuomet supjaustome gabalėliais, apvoliojame
juos miltuose iškepame aliejuje. Morkas nuskutame, sutarkuojame morkų trintuve. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Į keptuvę įpilame aliejaus ir įkaitiname. Suberiame morkas, svogūnus, supilame vandenį, prieskonius, citrinos sultis ir uždengę troškiname apie 15 min.
Atvėsiname. Į pailgą lėkštę sudedame keptos žuvies gabalėlius, ant viršaus dedame morkas, papuošiame agurkų griežinėliais bei petražolių šakele. Patiekalas patiekiamas šaltas.
|
|
|
|
|