Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kėkštų takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kęstučio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Klevų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Klonio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kluono g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700g žuvies file 0,5 kalafioro 1 morka 100 g konservuotų žirnelių 100 g grietinėlės 1 miltų šaukštas 0,5 Citrinos
Gaminimas: Žuvį, apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje.
Kalafiorą ir morką išvirti, tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, sudėti konservuotus žirnelius ir keletą minučių viską troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti šaukštą miltų ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
|
|
|
|
|