Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 nedidelis kopūstas
500 g žuvies filė
1,5 stiklinės virtų ryžių
1 morka
prieskoniai žuviai
pipirai
druska
žalumynai
Padažui:
grietinė
pomodorų padažas
Garnyrui:
bulvės


Gaminimas:
Žuvis susmulkinkite, sudėkite išvirtus ryžius, sutarkuokite smulkia burokine tarka morką ir pagardinkite viską su prieskoniais, pipirais ir druska.Išminkykite.
Kopūstą apvirkite ir išskirstykite lapeliais.
Tada formuokite kukuliukus ir dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite.
Sudėkite visus balandėlius į greitpuodį ir pripilkite vandens ir patroškinkite 25 min.
Bulves išvirkite ir padažą paruoškite (pomidorų padažą sumaišykite su grietine).
Patiekite! Skanaus!
Nepakartojamo skonio žvejų balandėliai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai