Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytoja, satyru ir humoresku rinkinio "Ne is pirmo zvilgsnio", apsakymu vaikams "Mike milzinas", "Gaidzio kalnas", pasaku "Robotas ir peteliske", "Kelione i tandadrika" autore,
Lietuviu rasytojas, "Dainavos salies senu zmoniu padavimai", apysaku "Raganius", "Miglose", "Dangaus ir zemes sunus", dramu "Sarunas", "Skirgaila", "Mindaugo mirtis" autorius,
Lietuviu rasytojas, apysaku "Baltas vainikas juodam garveziui", "Bruzas", "Gyvenimas po klevu", apsakymu ir apysaku rinkiniu "Duonos valgytojai", "Vakaras, paskui rytas" autorius,
Lietuviu rasytojas, apsakymu rinkiniu "Klumpes", "Vaistai nuo strazdanu", "Klaidziojimas", "Rasi rasoj rasi", pjesiu rink. "Moteris eina per lietu", "Baime" autorius,
Lietuviu rasytojas, dramos "Herkus Mantas" autorius,
Vynuogių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Vyšnių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Vytauto g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Volungės g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Zylių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g sušalusio sviesto 1 stiklinė pieno 6 stiklinės miltų Kremui: 400 g sviesto 2 stiklinės cukraus 8 šaukštai miltų 2 kiaušiniai 1 l pieno 2 šaukštai romo arba
konjako 2 pakeliai vanilės cukraus
Gaminimas: Sviestą burokine tarka sutarkuojame į miltus, supilame pieną ir lengvai išmaišome tešlą. 2 val. ją laikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos kočiojame 3-4 mm storio lakštus ir apipjauname kraštus, suteikdami jiems norimą
formą. 3/4 tešlos sunaudojame dideliams trikampiams, o 1/4 - mažiems. Lakštus subadome šakute ir iškepame 150°-170°C temperatūroje. Kremui puode užverdame pieną, cukrų ir 200 g sviesto. Kaitindami ant mažos ugnies ir nuolat maišydami suberiame miltus. Į praaušusį kremą įmaišome
likusį sviestą, po vieną kiaušinį, suberiame vanilės cukrų ir supilame romą. Kremu pertepame iškeptus lakštus, aptepame viršų ir šonus. Tortą apibarstome trupiniais ir papuošiame.
|
|
|
|
|