Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčio g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Pievų g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Pirmūnų g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Purienų g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Ramioji g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g jautienos 200 g veršienos kepenėlių (Abbacchio) 200 g kiaulienos 150 g lašinių 3 kiaušiniai 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 4 džiovinti grybai 2 bandelės 0,5 l
alaus 1 šaukštas mairūno (Kvapusis mairūnas) 0,5 šaukštelio maltų kmynų 0,5 šaukštelio pipirų druska
Gaminimas: Mėsą, lašinius ir kepenėles užpilti alumi, įmesti svogūną, česnaką, pamirkyti grybus ir virti, kol visiškai išgaruos alus. Viską 3 kartus permalti su
bandelėmis. Masę paskaninti mairūnu, druska, pipirais ir kmynais, įmušti kiaušinius ir kruopščiai išminkyti. Jeigu paštetas bus per skystas, reikia pridėti šiek tiek bulvių krakmolo. Gatavą masę sudėti į pateptą riebalais karščiui atsparų indą. Šį indą įstatyti į didesnį, pripildytą vandens iki
pusės formos su paštetu aukščio. Kepti 1,5 val. 220°C temperatūroje. Kepant vis įpilti vandens. Ataušinus paštetą galima papuošti ir patiekti tame pačiame inde, kuriame kepėte.
|
|
|
|
|