Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Balstogės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Baltasis skg., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Baltosios Vokės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Baltosios Vokės Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Baltupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas jautienos nugarinės 100 gramų rūkytų kiaulienos lašinukų, 1 šaukštelis kiaulių taukų, Ttruputis druskos
Gaminimas: Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras.
Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
|
|
|
|
|