Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodininkų g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Sodų g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Sodų kelias, Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Sodų skg., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Sodžiaus g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 cukinija maža; 1 morka; 2 skiltelės česnako; 4 pailgi gabaliukai upėtakio be odelės; 1 šaukštas citrinos sulčių; Druskos ir pipirų pagal skonį. 50 g sviesto; 100 g
žirnelių; 0,5 stiklinės sauso baltojo vyno; 1 stiklinės žuvų sultinio; 1 kiaušinio trynys; 0,5 stiklinės grietinės; petražolių papuošimui.
Gaminimas: Nulupame morką, cukiniją ir supjaustome šiaudeliais, česnakus kubeliais. Upėtakį pašlakstome citrinų sultimis ir
pabarstome prieskoniais.
Pusę sviesto ištirpiname ir apkepiname česnakus ir kitas daržoves. Karščiui atsparų indą ištepame likusiu sviestu ir beriame ten visas apkepintas daržoves, ant viršaus dedame žuvį apipilame puse kiekio vyno ir puse sultinio. Indą uždengiame folija ir kepame
orkaitėje 20 minučių.
Kol kepa žuvis, pasiruošiame padažą. Į indelį supilame likusį vyną ir sultinį ir verdame tol, kol pusė skysčio išgaruos. Tada puodelį nukeliame nuo ugnies ir supilame išplaktą grietinę su kiaušinio tryniu. Šiuo padažu užpilame žuvį su daržovėmis. Papuošiame
petražolėmis ir patiekiame karštą. Skanaus!
|
|
|
|
|