Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "Ho" [numeris 67],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Hs" [numeris 108],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Y" [numeris 39],
Cheminis elementas, kurio simbolis "I" [numeris 53],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Yb" [numeris 70],
Vėžių g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Žalioji g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Žiedų g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Žolyno g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Antkopčio g., Girininkų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 neperaugusios (mažos) cukinijos 500 g sluoksniuotos bemielės tešlos 2 pakeliai pusriebės varškės 2 v. š. grietinės 1 kiaušinis 200 g fermentinio sūrio 3 skiltelės česnako 1
patinkančios spalvos paprika druska (pagal skonį) malti kvepiantieji pipirai 1 sauja baziliko lapelių 1 sauja krapų
Gaminimas: Atšildyta tešla išklojau stečiakampį kepimo indą. Tešlos kraštus (apie 2 cm.) nuo viršaus įpjoviau, kad kepant, pyrago šonai būtų
purūs. Varškę sumaišiau su smulkintais bazilikų lapeliais, krapais, sutrintais česnakais, grietine, kiaušiniu. Pagardinau druska. Viską gerai išmaišiau iki vientisos masės. Pagamintą įdarą sudėjau į kepimo indą ant tešlos. Iš paprikos išėmiau sėklas, supjausčiau ją juostelėmis ir
išdėliojau ant įdaro viršaus. Nuplautas cukinijas supjausčiau plonomis riekelėmis. Riekeles eilėmis išdėliojau ant paprikų. Pabarsčiau druska ir maltais kvepiančiaisiais pipirais. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 40 min. Baigiant kepti, pyrago viršų apibarsčiau tarkuotu
sūriu. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|