Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vingininkų g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Vytauto Didžiojo g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Zobelijos g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Žemaitės g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Žyliškės g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g vištienos filė Vištienos prieskoniai - pagal skonį Druska - pagal skonį 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 300 g šviežių morkų 300 g šviežių žirnelių 1 pakelis 35 proc. riebumo
grietinėlės 1 šaukštas sviesto ar margarino 1 pundelis kapotų krapų 2 šaukštai miltų
Gaminimas: Vištienos filė supjaustyti gabaliukais, ištrinti vištienos prieskoniais (jei reikia, pridėti mėgstamų prieskonių), druska ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Vištienos
gabaliukus apkepinti keptuvėje su aliejumi. Pasigaminti morkų ir žirnelių garnyrą: morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar margariną ir gerai išmaišyti.
Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Galiausiai sukrėsti kepintos vištienos gabaliukus. Patiekti su ryžiais, bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!
|
|
|
|
|