Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sugebejimas veikti, vidine galia, pajegumas,
Skelia ugni,
Koki vienuoliu ordina 1622 m. Ikure sv. Ignotas Lojola [dgs. Kilm.],
Sukabinti traukinio vagonai,
Vokieciu tapytojas, "Zidinio angelas", "Nuotakos redymas", "Imperatorius ubas" autorius,
Maironio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Medvėgalio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Nepriklausomybės g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Orvydų g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Paparčių g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 stiklinė 35% grietinėlės 6 valg.š. zefyrų kremo
½ arb.š. išvirtos espresso Vanilinių ledų
350 g kapoto juodo šokolado 1 arb.š. nesaldintų kakavos
miltelių
Gaminimas:
Vidutinio dydžio metaliniame dubenėlyje sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir espresso kavą. Mažame puode pakaitinkite grietinėlę. Į įkaitintą grietinėlę supilkite anksčiau užmaišytą šokolado mišinį. Leiskite pastovėti 30 sek.,
o tada ištrinkite, kol mišinys taps vientisas. Sudėkite ir gerai įmaišykite zefyrų kremą. Šį kremą patiekite ant vanilinių ledų. Galite paruoštą kremą laikyti šaldytuve. Prieš pateikdami kremą pašildykite.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos
kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|