Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Santakos 2-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 3-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 4-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 5-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 6-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis, 80 gramų sviesto, 1 česnako skiltelė, 4 šalavijo lapeliai, 50 gramų tarkuoto parmezano sūrio, 1 kilogramas bulvių, 200 gramų smulkiai pjaustytų dilgėlių, 200 gramų
kvietiniai miltų
Gaminimas: Bulvės išvirti ir dar šiltas sugrūsti, įmaišyti dilgėles, miltus, į atvėsusią masę įmušti kaiušinį, įberti druskos ir išminkyti. Tešlą padalinti į keletą gabaliukų ir formuoti 1,5 cm skersmens volelius, supjaustyti 2 cm ilgio gabalėliais. Dėti į pasūdytą
verdantį vandenį ir virti kol iškils, tada išgriebti.
Sveistą ištrpinti, sudėti supjasutytą česnaką, šalavijo lapelius, pakepti kelias minutes, kol česnakas paruduos. Sviestą perkošti ir užpilti virtinukus. Pabarstyti tarkuotu sūriu.
|
|
|
|
|