Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Drebuciai, gaunami is kremzliu, odos ir kitu gyvulio daliu, naudojami kulinarijoje,
Drebule kitaip,
Dregniausia vieta zemeje (16800 mm krituliu per metus) : ..... salos,
Dregnu vietu sporinis augalas,
Drozybos technika sukurti skulpturos, taikomosios dailes, liaudies mono dirbiniai,
Juostos g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
K. Inčiuros g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Lauko g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Miško g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Nepriklausomybės a., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 1400 g. 4 morkos; 4 bulvės; 1/2 stiklinės vištienos sultinio.
Marinatui: 2 galvos česnako; 1 citrinos sultys; čili milteliai, druska, pipirai pagal
skonį.
Gaminimas: Marinatui skirtus produktus sumaišome ir sutriname su blenderiu. Jais ištepame visą vištą ir paliekame marinuotis 4-6 val. Dražoves nulupame ir supjaustime gabalais. Jais prikišame vištą. kas netelpa dedame aplink višta ir šauname į orkaitę. Kepame apie 2 valandas,
karts nuo karto apipilant sultiniu.
|
|
|
|
|