Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sis krikscioniu sventasis laikomas riteriu, kareiviu ir ginklininku globeju,
Kiek procentu zemes vandens istekliu sudaro gelas vanduo ,
Senoves graiku mitinis Trakijos dainininkas, muzikantas ir poetas,
Knygos "Eugenija Grande" autorius,
Italu kompozitorius, operu (tarp ju "Tarnaites? ponios"), kantatu, autorius,
Oginskių g., Rykantų k., Trakų r. sav.,
Paribio g., Rykantų k., Trakų r. sav.,
Vilniaus g., Rykantų k., Trakų r. sav.,
Vilties g., Rykantų k., Trakų r. sav.,
Beržų g., Rubežiaus k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jūros lydekos (be kaulo) 2 v.š. prieskonių, žuvies 1 kiaušinio 3 v.š. miltų 200 ml vandens Žiupsnelio druskos Aliejaus, kepimui
Gaminimas: Žuvį
ištrinti prieskoniais ir kiek palaikyti. Iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos paruošti masę, joje pavolioti kiekvieną atskirai gabaliuką žuvires ir kepti įkaitintame aliejuje.
|
|
|
|
|