Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalai, kuriems zmogus padeda paplisti uz ju gamtinio arealo,
Mokslas apie kvapus ir ju panaudojima operatyviniame, ikiteisminio tyrimo, taip pat teismo darbe,
Trumpalaikis, greit praeinantis,
Sinagogos irenginys, kuriame saugoma tora,
Puline odos liga, sukelta stafilokoku,
Marių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Melioratorių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Mykolo Vaitkaus g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Minijos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Minijos skg., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų 30 g mielių 70 g cukraus 50 g kapotų migdolų 100 g minkšto sviesto 1 kiaušinis citrinų esencijos
Įdarui: 200 g nuplikytų ir sumaltų aguonų 100
g cukraus 1 kiaušinio
Glajui: 1-2 plytelės šokolado 80 g grietinėlės
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų suminkykite mielinę tešlą. Pakilusią tešlą pamaišykit, kad išeitų oras. Įdarui sumaišykite aguonas, cukrų bei kiaušinį. Iš tešlos iškočiokit stačiakampį ir
užtepkite įdaru. Suvyniokite vyniotinį, galus truputį užlenkite. Vyniotinį dėkite į skardą ir palikite, kad pakiltų. Kepkite 40 min, 200 C orkaitėje. Iškepusį apliekite glaistu. Skanaus! Patarčiau dar dėti razinų ir cukatų.
|
|
|
|
|