Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Telekomunikaciju kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: gh 388, gs 337, gf 337, gh 337,
Kaip chemijos srityje vadinamas metalo ir nemetalo junginys,
Placiausia virskinimo kanalo dalis,
Isorine pastato puse,
Salis, kurioje pirmiausiai buvo pradeti naudoti popieriniai pinigai,
Ribiškių takas, Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Riešės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Riešutų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rygos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ryliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 16 viščiukų sparnelių 200 g maltų džiūvėsėlių 100 g miltų druskos pipirų 1,5 l aliejaus (kepimui) 3 kiaušiniai
Gaminimas: Kiaušinius išplakite lėkštėje su druska ir
pipirais. Miltus ir tarkuotus džiūvėsėlius išberkite į skirtingus dubenėlius. Sparnelius nuplaukite, nusausinkite. Apvoliokite juos miltuose, po to džiūvėsėliuose. Įkaitinkite puode riebalus iki 180°C. Dėkite sparnelius porcijomis į verdantį aliejų, kepkite 15 min. iki rusvai auksinės
spalvos. Išėmę sparnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
|
|
|
|
|