Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g miltų 125 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g cukraus 1 kiaušinis 1 kiaušinio trynys Įdarui: 400 g Ricotta sūrio 100 g cukraus 300 g vyšnių
uogienės
Gaminimas: Iš tešlos ingredientų gerai išminkyti tešlą ir ją padėti į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 minučių. Rikota sūrį gerai ištrinti su cukrumi. Uguonę sumaišyti su 1 – 2 šaukštais vandens. Tešlą padalinti į dvi dalis, kur viena dalis dvigubai didesnė už
kitą. Didesniąją dalį iškočioti ir tiesti į kepimo formą, taip kad ir šonai būtų padengti tešla. Tada dėti dalį rikotos masės, uogienės ir vėl rikota masės. Mažesniąją dalį taip pat užkočioti ir uždengti pyragą. Kepti 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
|
|
|
|
|