Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aparatas greitai kintantiems fot. atvaizdams stebeti, kad susidarytu fotografuotu daiktu judejimo ispudis,
Liga, kuria sukelia pasyvus judesiai, pvz., juru liga,
Vienas sen. graiku deives Afrodites, gimusios Kipro saloje, vardu,
Sen. graiku mitologijoje - burtininke, Ajajos salos valdove; i sia sala buvo nublokstas Odisejas ir jo palydovai,
Saudo Arabijos piniginio vieneto rialo dvidesimtoji dalis,
Vyšnių g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Žolynų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Ąžuolo g., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Centrinė a., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Darbininkų g., Adutiškio mstl., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g mėsos 1 svogūnas 2 šaukštai aliejaus 1/2 šaukštelio druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų žiupsnelis džiovintų česnakų miltelių 1
šaukštas čiobrelių 2 šaukštai miltų 1/4l mėsos sultinio 250 g makaronų 1 šaukštelis sojų padažo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 šaukštelis vorčesterio padažo 1/8 l grietinės
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Svogūną nulupti ir smulkiai
sukapoti. Keptuve įkaitinti aliejų ir greitai iš visų pusių apkepinti mėsos kubelius. Apkepintą mėsą apibarstyti prieskoniais bei miltais, dar šiek tiek apkepinti, užpilti sultiniu ir užvirinti. Dažnai maišyti. Keptuvę uždengti dangčiu ir virti, kol mėsą suminkštės. Puode užvirinti 2 l
pasūdyto vandens. Įpilti kelis lašelius aliejaus. Makaronus dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Išvirusius makaronus suversti į sietą, nulieti karštu vandeniu ir nuvarvinti. Prieš patiekiant makaronus pagardinti sviestu arba aliejumi. Pomidorų tyrę sumaišyti su sojų padažu, vorčesterio
padažu bei grietine, sukrėsti į paruoštą mėsos ragu ir gerai išmaišyti. Ragu pagardinti prieskoniais. Valgyti su makaronais.
|
|
|
|
|