Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvarijų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g veršienos filė 200 g jautienos filė 200 g veršių kepenėlių 200 g kiaulienos filė 100 g šoninės 1/2 šaukštelio pipirų 2 šaukštai aliejaus 1/2 šaukštelio
druskos
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų. Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje. Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai
sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas. Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.
|
|
|
|
|