Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas parase "Ana Karenina",
Pasitraukimas is realybes i savo minciu, svajoniu, fantaziju pasauli,
Vienas is Jezaus apastalu, kurio atributai yra kalavijas, pergamento ritinelis arba atversta biblija,
Kokia gyvate yra sunkiausia,
Priedas prie sutarties, pakeiciantis ar papildantis kai kurias jos salygas,
Surviliškio g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
Trumbatiškio g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
Vienybės g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
Anykščių g., Kurklių mstl., Anykščių r. sav.,
Gegužės g., Kurklių mstl., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g bulvių 3-4 dideli porai 1 šaukštas sviesto 4-5 stiklinės sultinio 1 stiklinė grietinės (12%) 1 trynys druskos pipirų
Gaminimas: Baltas gerai nuplautų porų
dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min. Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Supilti suplaktą su tryniu grietinę. Sriubą
išmaišyti ir pašildyti (nevirti). Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
|
|
|
|
|