Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Filosofijoje - laikina, kintanti, neesmine daikto savybe,
Lietuviu namu ir ugnies dievas,
Lupimasis sluoksniais,
Kolonos tipas, kai si turi savo sudedamaja dali? voliuta,
LDK didziojo kunigaikscio rumu valdytojas, atsakingas uz ivairias iskilmes, ceremonijas,
S. Daukanto g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Samanų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Saulėgrąžų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Saulėlydžio g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Saulės g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė ikrų 2 svogūnai Juodieji pipirai 2 morkos 2 šaukštai acto 2 šaukštai aliejaus Druska 1 litras virinto vandens Žalumynai
Gaminimas: Ikrus nuplauti,
nusausintus iš abiejų pusių apkepti aliejuje. Sudėti į dubenėlį, užpilti virintu vandeniu, suberti maltus pipirus, smulkia tarka sutarkuotas morkas, supilti actą, aliejuje pakepintus griežinėliais svogūnus, pasūdyti. Išmaišyti. Tai - šventinis kūčių patiekalas. Prieš patiekiant įdėti smulkiai
pjaustytų žalumynų. Ikrų sriuba valgoma su bulvėmis, kurios verdamos neskustos.
|
|
|
|
|