Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujanerių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragui: 10 sausainių 100 g lydyto sviesto 1 valg.š. Santa Maria cinamono, malto Įdarui: 300 ml 35% riebumo grietinėlės 200 g kreminio sūrio 300 ml cukraus pudros 1 arb.š.
Santa Maria vanilinio cukraus 1 arb.š. Santa Maria kardamono Papuošimui: Granato sėklų 50 ml kepintų ir smulkintų pistacijų
Gaminimas: Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su išlydytu sviestu ir cinamonu. Kepimo indą (24cm skersmens) ištepkite riebalais ir
sudėkite į jį sausainių masę. Išplakite grietinėlę. Atskirame inde sumaišykite kreminį sūrį su cukraus pudra, kardamonu, vaniliniu cukrumi ir grietinėle. Paruošta masę užpilkite ant sausainių ir palikite pastovėti 4 valandoms šaldytuve. Patarimas: prieš patiekdami, palaikykite sūrio
pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Papuošimui: ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.
|
|
|
|
|