Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Marijampolės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Marijos Horodničienės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Markučių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Masionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Maudyklos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Doprimin 1.5mg pailginto atpalaidav.tabletės N30,
DOPPELHERZ VITAL TONICUM 500ml (be cukr. ir alkoh) ,
DOPPELHERZ aktiv Lecitin, B gr.vit, Vit.E N30,
DOPPELHERZ aktiv Folio r, Vit.B6, B12, C, E N30,
DOPPELHERZ aktiv A - Z DEPOT N30,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 9 kiaušinių tryniai 9 šaukštai vandens 9-11 šaukštų miltų druska 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė medaus 5-6 gvazdikėliai aliejus virimui
Gaminimas: Trynius
sumaišome su vandeniu, įberiame druskos ir maišydami dedame miltus. Miltų dedame tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešlą iškočiojame labai plonai, supjaustome rombais (kaip žagarėliams, tik neįpjaunant viduryje) ir išverdame aliejuje. Į dubenį sudedame medų, cukrų ir pamažu
kaitindami ištirpiname. Tada sudedame gvazdikėlius ir verdame 8-10 min. Lėkštėje eilėmis dedame išvirtus "lapelius", juos sulaistome medaus ir cukraus sirupu, vėl dedame "lapelius" ir t.t. Dar kiek pakaitinę cukrų su medumi ir jį atvėsinę, galime gaminį apipinti cukraus
ir medaus "siūlais".
|
|
| | 2022.08.08 13:58 |
|
|
winona
Pradedantysis
|
Enciklopedija rašė:
Gaminimo instrukcija:<br/> <br/>Ingredientai:<br/>9 kiaušinių tryniai <br/>9 šaukštai vandens <br/>9-11 šaukštų miltų <br/>druska
<br/>1 stiklinė cukraus <br/>1 stiklinė medaus <br/>5-6 gvazdikėliai<br/>aliejus virimui<br/><br/><br/>Gaminimas:<br/>Trynius sumaišome su vandeniu, įberiame druskos ir maišydami dedame miltus. Miltų dedame tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų.<br/>Tešlą iškočiojame labai plonai, supjaustome rombais (kaip žagarėliams, tik neįpjaunant viduryje) ir išverdame aliejuje.<br/>Į dubenį sudedame medų, cukrų ir pamažu kaitindami
ištirpiname. Tada sudedame gvazdikėlius ir verdame 8-10 min.<br/>Lėkštėje eilėmis dedame išvirtus "lapelius", juos sulaistome medaus ir cukraus sirupu, vėl dedame "lapelius" ir t.t.<br/>Dar kiek pakaitinę cukrų su medumi ir jį atvėsinę, galime gaminį apipinti cukraus ir medaus
"siūlais".
O kas nors esat bandę vietoj medaus naudoti kokį sirupą? Pavyzdžiui, klevų ar agavų?
|
|
|
|
|