Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Italu kompozitorius, 26 operu (tarp ju "Nabuko", "Rigoleto", "Otelo", "Don Karlo") autorius,
Italu kompozitorius, 39 operu (tarp ju "Sevilijos Kirpejo", "Sarkos Vagiles", "Itales Alzyre", "Otelo") autorius,
Italu kompozitorius, operu "Manon lesko", "Bohema", "Toska", "Madam Baterflai" autorius,
Italu kompozitorius, smuikininkas, daugiau kaip 40 operu, oratoriju, 465 instrumentiniu koncertu (tarp ju ciklo "Metu laikai") autorius,
Italu mafija,
Donylių g., Skaistgirio mstl., Joniškio r. sav.,
Draugystės g., Skaistgirio mstl., Joniškio r. sav.,
Eglių g., Skaistgirio mstl., Joniškio r. sav.,
Jazminų g., Skaistgirio mstl., Joniškio r. sav.,
Jurginų g., Skaistgirio mstl., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lakštui iškepti reikės: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušinių 4 šaukštų kokoso pieno ar grietinėlės 3 šaukštų cukraus 3 šaukštų miltų 3 šaukštų kokoso drožlių 1 šaukštelio
"Dansukker" vanilinio cukraus su tikrąja vanile 1 šaukštelio kepimo miltelių Baltam sluoksniui reikės: 400 g trintos varškės ,,President'' 400 g grietinėlės 360 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi'' Raudonam sluoksniui reikės: 100 g šviežiai virtos
nesaldžios braškių uogienės be tirščių 100 g šviežiai virtos nesaldžios trintų juodųjų serbentų uogienės 180 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi''
Gaminimas: Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išlaktu kiaušiniu, kokoso pienu ar
grietinėle. Vis maišant suberti miltus su kepimo milteliais, kokoso drožles ir iškepti lakštą. Baltam sluoksniui skirtą grietinėlę pusę minutės pavirti su žele - cukrumi. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu. Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su
žele - cukrumi. Gaminti tortą: Aš tai dariau torto formoje. ,,Blyną'' pašlakstyti kokoso pienu ar grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, palaukti kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.
|
|
|
|
|