Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokios firmos pypkes mego rukyti Serlokas Holmsas [orig.],
Senoves graiku grozio ir meiles dieve, ja atitinka romenu Venera,
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias:? Lapes ir gandro cesnis",? Vilks provininks",? Azuols gyrpelnys",? Rudikis jomarkininks",
Regejimo lauko dalies iskritimas, tamsi "deme",
Valgis tarp pietu ir vakarienes,
Sodų g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Sodžiaus g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Šilo g., Barčių k., Varėnos r. sav.,
Merkio g., Bartelių k., Varėnos r. sav.,
Paupio g., Biekšių k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g trešnių 1 - 2 cinamono lazdelės 1 citrinos žievelės 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1 - 2 šaukštai krakmolo 0,5 stiklinės cukraus 5 stiklinės
vandens
Gaminimas: Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono
lazdelę ir citrinos žievelę. Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą. Keletą minučių paverdame. Sriubą tiekiame karštą. Pastabos: raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį).
|
|
|
|
|