Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame yra gaminami "Ingman Vega" ledai,
Miestas, kuriame yra ilgiausias tiltas Lietuvoje,
Miestas, kuriame yra JTO bustine,
Miestas, kuriame yra NATO ir ES bustines,
Miestas, kuriame yra pasaulines sveikatos organizacijos bustine,
Vilties g., Pagryžuvio k., Kelmės r. sav.,
Dvaro g., Pakėvio k., Kelmės r. sav.,
Dvynių g., Pakėvio k., Kelmės r. sav.,
Kalno g., Pakėvio k., Kelmės r. sav.,
Mokyklos g., Pakėvio k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kietai virtų kiaušinių baltymai 2 žali kiaušiniai 50 g džiūvėsėlių 500 g aliejaus 3 trapios tešlos krepšeliai 200 g mėsos drebučių 3 kietai virtų kiaušinių tryniai 50 g
virtos vištienos(be kaulų) 20 g sviesto prieskoniai
Gaminimas: Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius. Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų
kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose. Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
|
|
|
|
|