Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu paprotys rengti apeigas ir vaises uzbaigus svarbu, dazniausiai talkomis atlikta darba,
Lietuviu ploto vienetas,
Lietuviu poeas, eilerasciu rinkiniu "Intymios giesmes", "Imago Mortis", "Uzgese chimeros akys", "Katarsis", publicistikos rinkinio "Milfordo gatves elegijos" autorius,
Lietuviu poetas, eileraciu rinkiniu "Zygio draugai", "Osia gimtines berzai", "Berzu lopsine", "Ir nusinese saule miskai", "Ilgesys - ta giesme" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu "Pusletosioms rankoms", "Is darbininko katekizmo", "Ateities dainius", "Naujas rytas", "Neverkit pas kapa", "Ave, vita" autorius,
Prekybos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Priemiesčio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Projektuotojų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Prūsų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pumpėnų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kiaušinis 200 g varškės 1 stiklinė miltų 0,5 a. š. sodos druska truputis acto (sodos nugesinimui) Įdarui: 1 svogūnas 1 vidutinio dydžio morka 10 g
sviesto druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Tešlai pertrinkite varškę, įdėkite kiaušinį, druskos, nugesintos sodos, miltų ir viską išmaišykite. Įdarui sutarkuokite morką ir įpylę vandens patroškinkite. Svogūną supjaustykite šiaudeliais ir kepkite su
sviestu. Sudėkite troškintas morkas ir taip pat pakepinkite. Pagardinkite druska ir pipirais. Tešlą iškočiokite ir formele išspauskite rutuliukus. Ant rutuliukų dėkite pasigamintą įdarą, sulenkite juos pusiau ir kraštus suspauskite. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Valgykite
karštus. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|