Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jis atrado Fidzio ir Tongos salas, pirmas apiplauke Australija ir jos nepastebejo, kas jis,
Viso ju yra 5600, gerai zinomu 500, mirstanciu 1400, himalajuose ju 160, nigeryje 280, kas tai,
Vezuvijaus issiverzimas, gotu isiverzimas i Roma, Baltramiejaus nakties skerdynes, OS Windows 95 isleidimas ivyko ta pacia diena, kokia tai diena,
Peugeot automobiliu emblema liutas, kaip vadinosi pirmas ju automobilis,
Tai mazas pragaro modelis, sazines grauzatis, atgaila ir neisvengiama bausme uz nuodeme, kas tai,
Jono Viržonio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Josvainių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jubiliejaus g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juodkiškio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Juozo Paukštelio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 300 g. miltų; 1 šaukštelis kepimo miltelių; 5 šaukštai grietinės; 5 šaukštai sviesto; 1 kiaušinis.
Įdarui: 250 g. paukštienos faršo; 2 virti kiaušiniai; 60 g.
virtų ryžių; 1/2 svogūno; 1 šaukštas sviesto; 1/2 šaukštelio oregano; paukstienos prieskonių, druskos, pipirų pagal skonį. Kiaušinio, druskos ir picos prieskonių aptepti.
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų suminkome tešlą ir suvyniojame į politileno plevelę. Dedame
30 min. į šaldutuvą. Faršą sumaišome su ryžiais, prieskoniais, smulkintai kiaušiniais ir pakepintu svieste svogūnu. tešlą kočiojame 3 milimetrų storio, iš jos išpjauname skritulius, ant jų dedame įdaro, sulenkiame ir užspaudžiame kraštus. Aptepame bandeles plaktu kiaušiniu su druska ir picos
prieskoniais. Dedame kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 min. Skanaus!
TAI TIKROS SOČIOS VYRIŠKOS BANDELES, KURIOS PATIKS IR MOTERIMS. MAN JOS SKANESNES ŠALTOS, NEI ŠILTOS.
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|